Ne dozvolite da Vas bolovi u leđima, vratu ili zglobovima spreče da živite svoj najbolji život.  Ukoliko imate problem sa hodanjem, invaliditetom ili ste doživeli povredu koju želelite što pre da izlečite a da Vas to ne košta puno. Mi ćemo Vam pomoći da opet živite bolje i kvalitetnije. PlusMedi Vam nudi  ortopedska pomagala će Vam učiniti život lakšim.

Ne čekajte da bude kasno, naručite ortopedska pomagala odmah!

Zašto se koriste ortopedska pomagala?

Ortopedska pomagala su medicinska pomagala koja se koriste u cilju poboljšanja funkcionalnosti, ublažavanju bolova, pokretljivosti i stabilizaciji pojedinih delova tela.

Ortopedska pomagala slika

Ortopedska pomagala se mogu podeliti u nekoliko kategorija:

  • Pomagala za hodanje: Ovaj tip ortopedskih pomagala uključuje hodalice, štake i štapove za hodanje. Ova pomagala se koriste za poboljšanje stabilnosti i sigurnosti pri hodu, kao i za pomoć u ravnoteži i podršci pri hodu.
  • Pomagala za sedenje: Ova vrsta ortopedskih pomagala uključuje invalidska kolica, jastuke, pomagala za wc solju, stolice  i dušeke za dekubitus. Ova pomagala se koriste za poboljšanje položaja tela i smanjenje pritiska na kožu.
  • Steznici i ortoze: Steznici i ortoze su pomagala za pokretljivost koja se koriste za podršku i stabilizaciju pojedinih delova tela. Oni se mogu koristiti za održavanje pravog položaja udova i kičme, kao i za podršku i stabilizaciju u slučaju povreda ili bolesti. U njih spadaju ortoze za vrat, rame, lakat, kičmu, šaku, koleno, stopalo, pojas za kičmu, stoma pojas, pojas za trudnice i ostali.
  • Protetika: Protetika su pomagala za zamenu ili održavanje funkcije nekog dela tela, kao što su proteze za ruke, noge ili glavu.

Mesta gde možete kupiti naša ortopedska pomagala

U cilju pružanja najbolje moguće usluge i podrške našim klijentima, ponosno vam predstavljamo našu mrežu maloprodajnih prodavnica u nekoliko ključnih gradova širom Srbije. Bez obzira na to gde se nalazite, možete računati na nas da vam pružimo kvalitetna ortopedska pomagala i stručne savete.

Novi Sad: Ortopedska pomagala

U srcu Novog Sada, možete pronaći našu prodavnicu sa širokim izborom ortopedskih pomagala. Posetite nas i doživite izvanrednu uslugu koja će vam pomoći da se osećate bolje. Smatramo da je Novi Sad jedno od najlepših mesta za život i rad, i sa ponosom pružamo kvalitetna ortopedska pomagala zajednici Novog Sada.

Naša prodavnica u Novom Sadu je vaša destinacija za ortopedska pomagala i stručnu podršku. Naša ljubazna i obučena ekipa će vas dočekati s osmehom i pomoći vam da pronađete rešenje koje vam najviše odgovara. Bez obzira da li vam je potrebna podrška tokom oporavka od povrede ili dugoročno rešenje za vaše zdravstvene izazove, mi smo tu da vam pomognemo.

Pružamo vam pristupačne i visokokvalitetne proizvode kako bismo vam omogućili da se osećate udobno i sigurno. Posetite nas u našoj prodavnici u Novom Sadu i doživite izvanredno iskustvo kupovine ortopedskih pomagala u prijateljskom okruženju.

Beograd: Ortopedska pomagala

Naša prodavnica u Beogradu je pravi dragulj u srcu glavnog grada Srbije i ponosno pružamo kvalitetna ortopedska pomagala i stručnu podršku zajednici Beograda.

Beograd je dinamičan grad sa raznolikim potrebama, i mi smo tu da ispunimo očekivanja naših sugrađana. Naša prodavnica u Beogradu nudi širok asortiman ortopedskih pomagala, od ortoza i steznika do invalidskih kolica i mnogo više. Naš stručan tim je tu da vam pomogne da pronađete rešenje koje odgovara vašim specifičnim potrebama.

Verujemo u pristupačne cene i visok kvalitet proizvoda koje nudimo. Vaše zdravlje i udobnost su nam prioritet, i zato se trudimo da vam obezbedimo najbolje moguće uslove za pronalaženje ortopedskih pomagala.

Posetite nas u našoj prodavnici u Beogradu i doživite izvanredno iskustvo kupovine ortopedskih pomagala u glavnom gradu.

Pančevo: Ortopedska pomagala

Naša prodavnica u Pančevu je jedinstvena po tome što pruža i veleprodaju i maloprodaju ortopedskih pomagala. Nalazi se na adresi Stevana Šupljikca 89 i maloprodaja Miloša Obrenovića 5A, i služi kao ključno mesto za nabavku ortopedskih pomagala za Pančevo i okolne regione.

Kao grad sa bogatom istorijom i raznolikim potrebama, Pančevo je važan deo naše mreže prodavnica. Bilo da ste pojedinac koji traži ortopedska rešenja za lične potrebe ili profesionalac u zdravstvenoj industriji koji zahteva veće količine pomagala, mi smo tu da vas podržimo.

Naša prodavnica u Pančevu nudi širok izbor ortopedskih pomagala, od ortoza i steznika do invalidskih kolica i mnogo više. Bez obzira na obim vaše potrebe, naša stručna ekipa će vam pružiti stručne savete i pomoći vam da pronađete pravo rešenje.

Ponosimo se time što možemo da služimo kako pojedincima tako i profesionalcima, i radujemo se što možemo biti ključni partner u vašem naporu za poboljšanjem zdravlja i mobilnosti. Posetite nas u Pančevu i iskusite raznolikost ortopedskih pomagala koje nudimo u ovom dinamičnom gradu.

Niš: Ortopedska pomagala

Naša prodavnica u Nišu je budući biser u našoj mreži prodavnica ortopedskih pomagala i trenutno se nalazi u fazi otvaranja. Očekuje se da će postati ključna destinacija za sve koji traže visokokvalitetna ortopedska rešenja na jugu Srbije.

Svestrani grad Niš i njegova okolina zaslužuju pristup kvalitetnim ortopedskim pomagalima, a mi smo tu da to omogućimo. Naša prodavnica u Nišu će uskoro biti spremna da vam ponudi širok spektar pomagala kako biste se osećali bolje i udobnije u svom svakodnevnom životu.

Želimo da naglasimo da će naša nova lokacija u Nišu takođe ponuditi brzu isporuku u roku od 12 sati, potpuno besplatno. To znači da, iako možda nećete morati da putujete u Beograd, možete računati na nas za brzu dostavu visokokvalitetnih ortopedskih pomagala direktno do vas.

Ostanite s nama kako biste saznali više o otvaranju naše nove prodavnice i prednostima koje donosi za lokalnu zajednicu.

Kragujevac: Ortopedska pomagala

Naša prodavnica u Kragujevcu je naša najnovija lokacija koja se trenutno nalazi u fazi otvaranja. Ova nova prodavnica predstavlja ključnu tačku za sve one koji su u potrazi za visokokvalitetnim ortopedskim pomagalima u ovom regionu Srbije, omogućavajući vam da pristupite rešenjima koja vam olakšavaju život bez potrebe za putovanjem u Beograd.

Kragujevac i okolina sada će imati blizinu i lakoću pristupa ortopedskim pomagalima koja će unaprediti njihovo zdravlje i udobnost. Naša prodavnica u Kragujevcu će uskoro biti spremna da vam ponudi raznovrsne ortopedske proizvode i stručnu podršku kako biste se osećali bolje.

Želimo istaći da će i na ovoj novoj lokaciji biti dostupna brza isporuka u roku od 12 sati, i to potpuno besplatno. To znači da ćete moći da dobijete visokokvalitetna ortopedska pomagala direktno na svojoj teritoriji bez čekanja i bez dodatnih troškova.

Ostanite sa nama kako biste saznali više o otvaranju nove prodavnice i svim prednostima koje ona donosi za lokalnu zajednicu.

Subotica: Ortopedska pomagala

Naša prodavnica u Subotici je vaša nova destinacija za ortopedska pomagala na severu Srbije. Smestila se na [Unesite adresu], donoseći vrhunska rešenja za ortopedske potrebe Subotičana i okolnih regiona.

Subotica, sa svojom bogatom istorijom i raznovrsnom zajednicom, zaslužuje pristup kvalitetnim ortopedskim pomagalima, i mi smo ovde da to omogućimo. Naša prodavnica u Subotici nudi širok spektar ortopedskih pomagala, od ortoza i steznika do invalidskih kolica i mnogo više.

Osim toga, s ponosom najavljujemo da će i ova nova lokacija u Subotici imati brzu isporuku u roku od 12 sati, i to potpuno besplatno. To znači da ćete moći da dobijete ortopedska pomagala brzo i efikasno, bez obzira na to gde se nalazite na severu Srbije.

Zemun: Ortopedska pomagala

Naša prodavnica u Zemunu na adresi Vrtlarska 9A predstavlja najveći i najkompletniji prodajni objekat ortopedskih pomagala u našoj mreži. Smestili smo se u srcu Zemuna kako bismo vam ponudili najobimniju ponudu ortopedskih rešenja, uz sve što vam je potrebno za unapređenje zdravlja i mobilnosti.

Zemun je živopisan deo Beograda s dugom istorijom i raznovrsnim potrebama, i mi smo tu da ispunimo očekivanja ovog dinamičnog grada. Naša prodavnica u Zemunu nudi širok izbor ortopedskih pomagala, od ortoza i steznika do invalidskih kolica i mnogo više.

Osim što je najveća u našoj mreži, naša prodavnica u Zemunu takođe pruža izvanredno iskustvo kupovine, sa stručnim osobljem koje je tu da vam pomogne da pronađete savršeno rešenje. Ovde možete očekivati najviši nivo podrške i izbora ortopedskih pomagala koji će zadovoljiti vaše specifične potrebe.

Zemun ima svestranu zajednicu kojoj trebaju raznolika ortopedska rešenja, i mi smo tu da im pružimo. Posetite našu najveću prodavnicu u Zemunu i iskusite izvanredno iskustvo kupovine uz najširi izbor proizvoda u našoj ponudi. Vaša dobrobit i udobnost su nam prioritet, i radujemo se što možemo biti deo vašeg puta ka boljem zdravlju u Zemunu.

Iznajmljivanje ortopedskih pomagala

Za svoje cenjene kupce nudimo određene proizvode koje mogu da iznajme na određeni period. Ukoliko želite da iznajmite medicinsko sredstvo kod nas morate nas kontaktirati za više informacija.

Na svaku kupovinu ostvarujete:

Garancija24 meseci
Besplatna dostava za porudžbine preko 6000 rsd.u roku od 24h
Pravo na povratDa
Zamena

Vrste ortopedskih pomagala

Na snimku možete pogledati video snimak koji objašnjava sve vrste ortopedskih pomagala.

has been added to your cart.
Checkout
Kliknite za poziv