O Nama

Dobrodošli u svet Galena Medic, Vašeg pouzdanog partnera za medicinska rešenja u Srbiji. Osnovani smo 2012. godine sa vizijom da unapredimo i olakšamo pristup visokokvalitetnim medicinskim proizvodima i opremom. Sa sedištem u Beogradu i Pančevu, izgradili smo reputaciju lidera u sektoru ortopedskih pomagala, a naša mreža veleprodaje i maloprodajnih objekata prisutna je širom zemlje, uključujući Beograd, Zemun, Pančevo, Novi Sad, Subotica, Niš i Kragujevac.

Naš Tim

Naša snaga leži u našem timu od preko 20 medicinskih stručnjaka sa završenim medicinskim fakultetima. Posvećeni smo pružanju podrške i pravilnih informacija kako bismo Vam pomogli da donesete precizne odluke u vezi sa Vašim medicinskim potrebama. Bez obzira da li ste zdravstveni profesionalac ili pojedinac koji traži medicinska rešenja, mi smo ovde da Vam pomognemo.

Naša Ponuda

Galena Medic se ponosi svojom raznolikom ponudom proizvoda i usluga. Specijalizirani smo za uvoz i izvoz ortopedskih pomagala, a naš lanac prodavnica širom Srbije nudi širok asortiman medicinske opreme i proizvoda. Bez obzira da li su Vam potrebna ortopedska pomagala, medicinska oprema za kućnu negu, ortoze, steznici, ili drugi medicinski proizvodi, možete se osloniti na nas.

Naši Partneri

Galena Medic je pouzdan partner za mnoge velike bolničke ustanove, klinike i domove zdravlja širom Srbije. Naša veleprodaja pruža im pouzdane i kvalitetne medicinske proizvode koji su neophodni za pružanje vrhunske zdravstvene usluge. Takođe, pružamo podršku i pojedincima koji traže medicinske proizvode za ličnu upotrebu.

Naš Kvalitet i Sertifikati

Kvalitet je u samom srcu svega što radimo. Svi naši proizvodi su registrovani u Agenciji za Medicinska Sredstva i Lekove (ALIMS), takođe posedujemo sve neophodne dozvole Ministarstva zdravlja Republike Srbije. Naši proizvodi su testirani i sertifikovani kako bi se garantovala njihova sigurnost i efikasnost. To znači da možete biti potpuno sigurni u svaki proizvod koji nabavite od nas.

Naša Misija

Naša misija je jednostavna – unapređivanje zdravlja i dobrobiti zajednice kroz pružanje visokokvalitetnih medicinskih proizvoda i stručne podrške. Radimo naporno kako bismo ostvarili ovu misiju svakog dana, posvećeni tome da budemo vaš pouzdan partner za medicinska rešenja.

Galena Medic je vaš izbor broj jedan kada su u pitanju medicinska pomagala i oprema u Srbiji. Nudimo sve što vam je potrebno za podršku Vašem zdravlju i mobilnosti. Bez obzira da li ste profesionalac u medicinskom sektoru ili pojedinac koji brine o svom zdravlju, tu smo da vam pomognemo.

Hvala što ste deo Galena Medic porodice. Vaše zdravlje je naš prioritet, i radujemo se što smo deo vašeg puta ka boljem zdravlju.

Kliknite za poziv