NAJPRODAVANIJE
NA SNIŽENJU

STEZNIK ZA RUČNI ZGLOB GR 1208

1,200.00 рсд

Категорија:

Опис

STEZNIK ZA RUČNI ZGLOB GR 1208

Tražite efikasan način da smanjite bol i stabilizujete ručni zglob i palac? Steznik za ručni zglob GR1208 je pravo rešenje za vas. Sa unutrašnjom površinom od anatomski oblikovanog pamuka, pruža udobnost tokom nošenja, dok spoljašnja površina od neoprena debljine 2,5 mm pruža optimalnu podršku i kompresiju. Pored toga, lepljiva traka od Velkroa omogućava jednostavno pričvršćivanje i podešavanje.

Indikacije:
1. Tenosinovitis (De Kervenov sindrom) – Ovaj proizvod je posebno dizajniran da pruži podršku i ublaži simptome tenosinovitisa, poznatog i kao De Kervenov sindrom. Tenosinovitis karakteriše upala tetiva i njihovih omotača u zglobu, što može uzrokovati bol i ograničiti pokretljivost.  GR1208 pruža stabilnost i kompresiju, pomažući vam da se lakše nosite sa bolom koje prouzrokuje ovo stanje.
2. Bol u zglobu – Bilo da je uzrokovan povredom ili stanjem kao što je artritis GR1208 može vam pomoći da stabilizujete zglob i smanjite bol.

Veličina:
Standardna – Odgovara većini korisnika, obezbeđujući prilagodljivu i sigurnu podršku bez obzira na vašu veličinu zgloba.

Zemlja Proizvodnje: Turska

Рецензије

Још нема коментара.


Будите први који ће написати рецензију за „STEZNIK ZA RUČNI ZGLOB GR 1208“